Werkwijze

Wat leuk dat je overweegt om naar Zuid-Afrika te gaan. Best spannend om zo'n groot avontuur aan te gaan. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Hieronder een overzicht van hoe ik te werk ga en waarin Bobotie Reizen verschilt van andere aanbieders.  

  • Doe online inspiratie op, kijk eens bij de voorbeeldreizen.
  • Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.
  • Tijdens dit gesprek stippelen we je reis uit en ontvang je direct een globale kostenindicatie.
  • Ontvang binnen een week een offerte op maat.
Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Olifant op de weg


Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Pas op schildpadden

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Indien je in de randstad woont kan ik bij je thuis langs komen, maar bellen is uiteraard ook mogelijk. Samen ontdekken we aan welke kenmerken jouw reis zou moeten voldoen. Wildlife, steden, cultuur, strand of lekker actief, jij bepaalt de mix! Direct kan ik je een kostenindicatie geven om te bepalen of deze reis binnen je budget valt. Als je helemaal enthousiast bent en graag een offerte op maat wilt, maak ik deze achteraf en stuur je deze binnen een week toe. Ik luister goed naar je wensen en kom met activiteiten die daarop aansluiten. Ook eigen ideeën nemen we op in de route, samen maken we er een mooie rondreis van.


Reizen vergelijken

Er zijn veel aanbieders van prachtige reizen naar Zuid-Afrika. Natuurlijk is het hartstikke leuk om inspiratie op te doen en verschillende reizen door te lezen. Helaas blijkt dat het vaak niet eenvoudig is om reizen echt naast elkaar te kunnen leggen. Vaak vergelijk je hierbij alleen op reisduur en prijs, terwijl er veel meer zaken zijn om rekening mee te houden. Hieronder een paar belangrijke tips over de huurauto, accommodaties en entreegelden.

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Whale Crier of Hermanus

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Chapman's Peak Drive

Huurauto

Zie jij jezelf al rijden op de mooiste kustweg ter wereld, de Chapman's Peak Drive? Of tussen de olifanten die midden op de weg lopen? Een goede auto is hierbij zeer belangrijk. Een huurauto uit categorie A is voordelig in prijs, maar besef dat je hierin geen twee koffers kwijt kunt in de achterbak. Aangezien je veel onderweg bent en parkeert voor activiteiten gedurende de dag, is bagage op de achterbank echt niet aan te raden. Bobotie Reizen werkt daarom liever met categorie C auto’s en maakt altijd een goede afweging tussen prijs en kofferbakruimte. Om je totaal te ontzorgen is de autohuur altijd all-inclusive, dus geen verrassingen aan de verhuurbalie.


Accommodaties

De accommodaties in Zuid-Afrika zijn zeer divers. Na een lange reisdag met de mooiste indrukken onderweg, gaat er niets boven een plek waar je heerlijk kunt bijkomen en nagenieten van je dag. Bij veel andere aanbieders zie ik goedkopere hotels of zelfs grote hotelketens op het programma staan. Veelal zeer onpersoonlijk en lange rijen bij het ontbijtbuffet geven mij al helemaal geen vakantiegevoel. Bij Bobotie Reizen verblijf je daarom veelal in kleinere accommodaties waar er veel aandacht is voor jou als gast. Kleinschalige bed en breakfasts, losse huisjes, luxe lodges en soms een hotel? De keuze is aan jou! In iedere regio heb ik meerdere locaties beschikbaar, altijd wel een die bij jou past.

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Beehive Swaziland

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Robbeneiland

Entreegelden

Een ander belangrijk onderdeel van de offerte bestaat uit de entreegelden van alle parken en excursies. Controleer goed of deze zijn inbegrepen om hoge kosten ter plekke te voorkomen. Bobotie Reizen geeft een eerlijk en transparant advies, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Excursies naar Robbeneiland worden bijvoorbeeld vaak massaal opgekocht door grote aanbieders, waardoor je ter plaatse geen ticket meer kan kopen aan de kassa. Door tickets vooraf online te reserveren en op te nemen in de offerte, ben je verzekerd van deze prachtige ervaring. Houd ook rekening met de wildparken. De hoogte van entreegelden en conservation fees lopen behoorlijk uiteen en kunnen dus een onverwachte kostenpost zijn als deze vooraf niet bekend zijn gemaakt.Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Safari olifanten

die smaak van Zuid-Afrika


Rondreis van 22 dagen, hier krijg je de smaak echt te pakken! Van Kaapstad naar Johannesburg. Vanaf € 2.850,- pp. Lees verder.

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Kaap Agulhas Vuurtoren

Tuin roete


12 dagen genieten van de mooie kustlijn van Kaapstad naar Port Elizabeth. De Tuin Roete biedt voor elk wat wils. Vanaf € 1.950,- pp. Lees verder.

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Hornbill vogel

Noordelike toer


Ga mee op een unieke wandel trail door het Kruger, bezoek het Pilanesberg park en het indrukwekkende Sun City. Vanaf € 1.750,- pp. Lees verder.