Voorwaarden

Reisvoorwaarden

Op alle reizen van Bobotie Reizen zijn de reisvoorwaarden van toepassing. Lees deze aandachtig door alvorens akkoord te gaan met de offerte. Klik op download hiernaast.

Download
Reisvoorwaarden Juni 2018
Reisvoorwaarden Juni 2018.pdf
Adobe Acrobat document 246.4 KB


Krachten gebundeld | VvKR

Bobotie Reizen is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. 

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Logo VvKR

Garantie geregeld | STO-reisgarantie

Rondreis Zuid-Afrika Safari  Bobotie Reizen Logo STO Reisgarantie

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Bobotie Reizen gebruik van de STO-reisgarantie op al haar pakketreizen (behalve losse accommodaties of losse trein- en vliegtickets). De Stichting Take Over (STO) zal in geval van faillissement van Bobotie Reizen ervoor zorgen, afhankelijk in welke fase van de reis je je bevindt, dat je je geld terug krijgt, je reis kunt vervolgen en indien de reisovereenkomst de heen- en terugreis omvat, je naar huis kunt terug keren. Om dit te kunnen realiseren maakt de STO gebruik van een derdengeldenregeling.

 

Als reiziger betaal je de reissom niet aan Bobotie Reizen maar betaal je deze aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow, een door de Nederlandsche Bank vrijgestelde betaaldienstverlener, beheert deze stichting. Wanneer Bobotie Reizen voor het einde van je reis niet in surseance van betaling komt of failliet gaat wordt het geld 1 dag na afloop van de reis vrijgegeven aan Bobotie Reizen. Mocht Bobotie Reizen voor het einde van uw reis in surseance van betaling terecht komen of failliet gaan dan gaan de reisgelden naar STO. Zo kunnen schuldeisers niet bij jouw geld.