Voorbeeldreizen

Bobotie Reizen staat garant voor een avontuurlijke rondreis door het prachtige Zuid-Afrika. Geen enkele reis is hetzelfde, samen stippelen we de mooiste route uit langs de door jou gekozen hotspots en attracties. Om je vast een idee te geven van de mogelijkheden, staan hieronder 3 voorbeeldreizen. Ik ga hierbij uit van twee personen met een gedeelde kamer en een huurauto waarbij de rondreis zelf wordt afgelegd. Dit is namelijk de mooiste manier om Zuid-Afrika te ontdekken en zo plan je je eigen stops en activiteiten in. Bobotie Reizen kan met diverse andere opties rekening houden, waaronder reizen met kinderen, een malariavrije reis of zelfs een reis met transfers als je liever niet zelf wilt rijden. 

 

Neem gerust contact op voor een rondreis op maat.


Die smaak van Zuid-Afrika

Met Bobotie Reizen de smaak echt te pakken krijgen? Kies dan voor de rondreis waarbij je echt alles ziet, ervaart en proeft! In 22 dagen maak je de volledige rondreis van Kaapstad naar Johannesburg. Vanaf € 2.850,- pp.

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Safari olifanten

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Kaap Agulhas Vuurtoren

Tuin Roete

Heb je wat minder dagen te besteden, maar wil je toch graag veel verschillende ervaringen op doen in Zuid-Afrika? Dan is de Tuin Roete echt iets voor jou! Je reist in 12 dagen van Kaapstad naar Port Elizabeth, waarbij stad, natuur en safari allemaal aan bod komen. Vanaf € 1.950,- pp.


Noordelike Toer

Tijdens deze 12 daagse rondreis maak je een prachtige reis door het noorden van Zuid-Afrika. In het Kruger Park ga je een paar dagen mee op een unieke wandeltrail. Je staat oog in oog met de grootste baobab boom ter wereld en je bezoekt het prachtige Pilanesberg Park dat in een vulkaan ligt. Sluit in stijl af met een bezoek aan het indrukwekkende Sun City Resort. Vanaf € 1.750,- pp.

Rondreis Zuid-Afrika Safari Bobotie Reizen Hornbill vogel